top of page
  • Anonym

Aleina med hund

Stedet mitt e på rommet mitt. Æ føl mæ trygg der, og grunn til at akkurat det e min plass e før at dær kan æ vær aleina. Æ lika å vær aleina, sia då kan æ vær trist, gla eller sint og ingen kan sei nåkka på det. Æ må heller ikje lat som om at æ e nån andre enn det æ egentli e, å æ treng ikje å bry mæ korsn æ ser ut. Æ har det bæst på stedet mitt når æ har drægd gardinan tel sia, så sollyset sleppes inn og vinduan e åpen. Frisk luft gjør alt masse bedre. Æ bruka å sett på høg musikk på høyttalern åsså vaska æ heile rommet. Grunn til at æ vaska e før at då får æ en bra følelse etterpå, det ser finare ut og æ gløm alle probleman mine då. Æ vil allti vær aleina når æ e på stedet mitt, sia det e mitt sted, men det e en gutt som kan gjør det ennu bedre. Hund min. Æ ælska han mæst av alle i heile verdn, sia han døm mæ aldri før nåkka æ sei eller gjør, å han e alltid dær. Han bryr sæ ikje korsn æ ser ut, å det e æ gla før sia vanli vis må æ bruk timesvis på å ordne mæ før æ skal vær med vænna, sia æ ikje vil bli dømt før korsn æ ser ut. Æ kan bære ligg i senga med han i fleire tima og han bære gjør alt bedre me å vær dær. Utn han så e ikje rommet mitt stedet mitt lengre. Æ føl mæ gla når æ e dær, sia musikken tar vækk alle de dumme tankan og probleman, og æ kjeda mæ aldri før en eller anna grunn når æ e på stedet mitt. På stedet mitt har æ ei pute å gråt på, en hund som passa på mæ, musikk som gjør alt bra og nåkka æ kan slå i hves æ e sint. Æ lika veldig godt å ha et sted der æ bære kan vær mæ sjøl og gjør det æ vil, å æ e supertakknemli før at en så enkel ting som frisk luft, sol, musikk og en hund kan gjør heile dagen min tusn gånga bedre. Stedet mitt på stedet mitt e på rommet mitt.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comentários


bottom of page