top of page
  • Anonym

Barnehagen med det merklige treet

Treet ser småbarn treet blir gla Treet ser barn treet blir meir gla Treet er lite treet vil se meir Treet ser voksene treet blir lei seg Treet vokser treet er gla Treet ser heile rommet med barn treet er gla Treet ser barn som søver treet er gla Treet ser mange barn i barnehage treet vil bli med å være med barn, mange fine barn. Treet får omperksomhet fra barn treet blir gla Treet beggyner å bli litt mindre treet beggyner å være med barn Treet blir banka av barn treet er sint Treet tar barna med å sperre dem ine med greiner treet er lei seg for det. Treet vil ha en gæng treet er lei seg for han er aleinda Treet savner barna Treet vil lage barn treet er lei seg Treet vokser meir treet ser skola med meir barn Treet vokser veldig mye treet ser ikke noe meir Treet er lei seg treet vil drepe seg selv Treet dør av ensomhet

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comentarios


bottom of page