top of page
  • Torjus Stiberg

Call of Duty opplevelsen

Oppdatert: 26. mar.

Den vanligste Call of Duty opplevelsen jeg har hatt endte opp som dette. Jeg lastet opp en runde ground war i det nye spillet (MW3) akkurat i det runden begynte. Det gikk bra, vi gruste det andre laget med sånn 300 poeng. Og jeg fikk mvp. Også da runden var over, hørte jeg en kid som ropte "Kill yourself!" Siden laget hans sugde. Da hørte jeg en til litt eldre kid si "you suck, 0,12 k/d and youre complaining about us? " Da ble jeg kastet tilbake til lobbyen siden runden faktisk var over da.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å kjør tur

Å kjør tur e nåkka av det bæste æ veit. Æ føla mæ så fri når æ sett i biln å bære ser ut av vindue. Det e koselig å kjør tur. Å kjør tur i Kjøpsvik. Å kjør tur her på min heimplass, og se de samme hus

Angelica og Erica

Æ føla mæ fri når æ å Angelica kjør tur om kveldan, når vi hør på musikk å søng. Vi kosa oss og har det allti arti sammen. Det går ikkje en dag dær vi ikkje e ilag. Æ kan vær mæ sjøl me Angelica, æ tr

Russvika

Russvika er et magisk sted på mange måter du kan fiske så mye du klarer og høre elvene suse. Det er en befriene følese og få fisk (spesielt stor fisk). Men også på jakt. På jakt er det helst fantastis

Comments


bottom of page