top of page
  • Thora Kristin Jakobsen

Dæ bæste!

Oppdatert: 7. aug. 2023

På stedet mitt kor eg føl meg bra og komfertabel e på ulvøyhågen. Eg lika så godt å va på ulvøyhågen på kvelden når sola går ned førdi eg fikk opplev dæ mæ en person som eg e kjempe gla i. eg føl at eg kan va meg sjøl når eg e der oppe. Når eg og den person va der oppe så bærre snakka vi om alt, alt og alle. dæ va dæ bæste!

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comentários


bottom of page