top of page
  • Elina Valmstedt

Dæ høge treet

Treet væks opp fra sækken min i timen. Dæ første treet ser e klassen som sett å skriv. Ætter ei stund bynn treet å væks så høgt at dæ fær gjænnom taket og oppover mot himmelen. Nån minnutta seinar ser treet heile skola. Så væks den lett tel å ser heile øya. Til slutt har dæ vøkse så langt at dæ e på toppen av Lovund fjællet også ser treet ikke nokka av øya længre fordi dæ har blitt så høgt. Dæ ser ikke nokka længre fordi dæ har vækst så masse at dæn e heilt opp te skyan.
3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

bottom of page