top of page
  • Mia Michelle Berg

DE TO VENNENE

Treet veks opp i båthavna, treet står midt i haugan og titta seg rund, det første treet ser en masse grasstrå, han gleda seg tell å bli like høy som de andre treean. Treet veks etter kvart og blir så høg at den etter hvert ser ett glimt av havet. Havet e blått og sola skinn på det, treet begynn og kan se rundt seg og han ser to hus. Det eine huset e blått og det andre e hvitt, treet voks og blir større og større og etter hvert kommer det ein blågrønn fugel og sett seg på ein av greinen. Treet blir overaska av kor fin den e den e neste like fin som havet. Havet va favoritt delen tel treet det e så ubeskrivelig og stort, treet begynn å bemerk seg om at han e på ei øy.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page