top of page
  • Anonym

Deln av dæ som mangle

Volleyball ban. Der æ hør heime, der alt blir stille å værden stoppa. Dær æ kan vær mæsjøl, d ekke bare et lag man spælla mot. Man spælla mot en familie, folk som har ryggen tel kværandre. De stola på kværandre. D e en familie du kan stol på, de blir en del av dæ.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

benken

Det er en benk i parken. Den er fin, og god å sitte på. Den har et tak sånn at man ikke blir våt, den har en ball binge vedsiden av benken

Veien til Proff spiller

Stedet mitt er en fotball bane. Jeg liker å trene med folk eller trene alene for å bedre meg selv. Vis jeg vil bli den første proff spilleren i familien må jeg ta fotball helt seriøst. Jeg er på banen

Have mellom fjellan

Om sommarn jobba æ ofte å e ofte mykje aleina om ettermiddagan. Når teng blir litt førr ensomt, eller nån gånga førr masse. Lika æ å sykle over en litn bakketopp, ned tell fjæra kor dær e en gammel gr

Comments


bottom of page