top of page
  • Vanja Nergård

Det brennende treet

Treet vokser opp inni skolen!?!

En dag gikk jeg til skolen, lærerne hadde gitt oss et tre vi skulle vokse og ta ut i skole gården når den blir stor nok. Men vi hadde ikke husket å ta den ut før det var for sent.. Treet vokste alt for fort og ingen klarte å ta den ut og den ble bare større og større. Vi bestemte oss til å bare la den ligge over natten fordi klokken var allerede fire før vi bestemte oss det.

Neste dag kom vi til skolen og der så vi at treet hadde vokst høyere en Lovund-fjellet! Vi alle fikk panikk og begynte å lure på hva vi skulle gjøre, vi kom til en beslutning at vi skal runge Atle og Thormod så sa vi de skulle kappe ned treet. Vi sente en varsling til hele Lovund at de burde være forsiktig, men de skulle prøve å sikte mot Lovund-fjellet for å ikke gi store skader til husene og menneskene. Da de hadde kappet det ned gikk det helt bra det datt på Lovund fjellet, men ingen ble skadet! Men treet sluttet ikke å vokse det fortsette så da fikk Atle en ide, "hvorfor kan vi ikke brenne det ned i stedet da blir det helt borte" vi alle ble enige og gjorde det. Det ble litt flamme på litt gress og sånt, men det slukket vi fort. Men det gikk bra tilslutt og alle ble glad nå er det brennene treet borte.

Etter det fikk alle på Lovund en festi den ødelagte hallen som fikk treet rett på seg, men noen dager sener begynte de å fiske hallen igjen like før juleskuspillet vårt så vi fikk fortsatt framføre.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page