top of page
  • Mia Mihalache

Det er greit å "krympe"

Det finnes et tre bare et stykke unna skolen. Dette merkelige treet, hva er det? Hva gjør det her? Dette merkelige treet vokser merkelig fort, og den stopper aldri. Treet får meg til å tenke merkelige tanker. Jeg føler meg rett og slett bare merkelig. Hva om det følger med på hva jeg gjør? Dette treet vokser på en liten plass rett over veien der jeg bruker å gå til skolen hver dag. Det ligger ikke alt for langt unna kirkegården, men ikke rett ved siden av kirkegården heller. Den ligger rett imellom kirkegården og den lille skogen jeg vanligvis bruker å gå forbi. Jeg har en tanke om at det bruker å følge med på hva jeg gjør. At det bruker å se meg prate i telefonen når jeg er på tur på jobb, eller at det bruker å se meg le sammen med vennen min på tur ut i sentrum. Jeg er helt sikker på at dette merkelige treet også ser at jeg hører på musikk hver dag. Kanskje dette treet også kan høre hva jeg hører? Selv om dette treet er veldig merkelig, føler jeg at det påvirker meg på en eller annen måte. Den påvirker meg på en god måte. Som om at vi har noe til felles. Kanskje dette treet kan føle hva jeg føler? At hver gang dette treet ser meg springe etter lillesøsteren min, blir lykkelig og det begynner å vokse enda mer. Eller hver gang det renger og jeg føler meg gretten, så krymper treet. Jeg får en fin følelse fra dette treet. Hver gang jeg ser det får jeg et smil. Jeg bruker å tenke at dette treet er som en beskjed at det er mulig å vokse selv om man «krymper» noen ganger iblant. For selv om det er dårlig vær noen dager, betyr det ikke at man skal slutte å vokse når det er fint vær andre dager.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page