top of page
  • Live Elise Brun

Det store hav

Mitt sted er på havet. Når jeg har det tungt eller dårlig. Da drar jeg ut på havet. Om det er sommer kjører jeg ut på havet og hører på musikk. Følelsen når man hører vannet treffe båten og når den lyden av sjø og fisk. Fiskene som hopper og koser seg. Måten musikken faller seg inn med solnedgangen. Hvordan solnedgangen soler verden opp. Hvordan jeg kan være meg selv helt alene. Musikken overtar alt. Bølgene, fiskene, lydene det er som musikk i ørene sammen med solnedgangen. Ingen tanker, ingen telefon, du sitter og nyter det fine rundt deg. Hva skulle jeg ha gjort uten stede mitt på stede mitt? Stedet mitt er som min friplass, uten friplass ingen meg. Følelsen av å sitte en sommerkveld ute på sjøen er en følelse ingen kan beskrive. Den er helt fantastisk. Plassen holder til rett utenfor kartnese-Kaia. Veien ut til det store hav.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comentários


bottom of page