top of page
  • Anonym

Det store treet

Treet vokser i krysset i toppen av bakken. Treet ser mange hus. Treet ser skolen Treet ser bare bakker fordi det står i en bakke. Det kan se helt til Rema 1000. Treet tenker at det må være tungt å gå oppover i bakkene fordi det er veldig bratt. Det gror på skeiva fordi det står i en bakke. Hvorfor ble jeg plassert her tenker treet. Den jævla gutten som sitter og finner på ting, kunne han ikke ha tatt meg på en flat plass. Jeg er kortsynt så det er nesten at Rema er borte nå. Gutten som satt å fant på ting ble påkjørt av en bil så treet ble borte og ble aldri sett igjen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page