top of page
  • Ella Rødsand

Drømmen

Stedet mitt på stedet mitt. Stedet mitt, mitt sted? Det er stille og romslig. Musikken spelles dag og natt. De finaste drømman. Kan de bli ekte. Sted mitt, mitt sted? Der slår hjerte til ro i alt rot. Velkommen med åpne arma i min egen dyne. Min dyne så myk og romslig. Rød, orangje og gul på veggen. Veggen er som en soloppgang. Det er som å aldri våkna fra min drøm. Min drøm så uskyldig og søt.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page