top of page
  • Linas Emilian Skarsbø

Et lite tre

Det er et lite tre som vokser på taket til bussen og det blir bare større og større, men en dag ble det mindre og jeg forsto ikke hvorfor, men det var sikkert bare jeg som var tullete i hodet, men neste dag var det så lite at jeg ikke så det lenger, men det var bare buss mannen som tullet med oss og han hadde klippet det litt og litt etter dagene og det var litt artig.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page