top of page
  • Anonym

Et sted eller flere

hvor er egentlig stede mitt stedet mitt er overalt og ingen steder samtidig stedet mitt kan være romme mitt og noen ganger kan det ikke være romme mitt det som gjør et sted til stede mitt er at jeg føler meg trygg det og at jeg kan være meg selv der det stedet kan være i byen med vennene mine det kan vær os hu bestemor det kan være hvor som helst det er ikke selve stedet som er spesielt noen gange kan det være hvem som er rundt som gjør stedet spesielt.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Honning fra ei blank skjei

Æ ser opp i taket, og føla kun en ting. Æ føla at livet ikke gir mening her æ sett. «det e sunt å kjed sæ» hør æ ofte, men førr en person som har behov førr å gjør nåkka e det like usunt som å spis ho

Når alt fall på plass

Når æ kjeda mæ, når æ ikke har noe å gjør, så finnes det en plass som aldri blir feil. Uansett når så føles det alltid rett å dra dit, når æ e lei av føreldran mine, eller søskenan mine. Selvom det ik

Egen art

Treet ser treverk, planker laget av en samme art som seg selv. Treet føler på en skuffelse. Hvordan våger noen å utrydde dens art. Treet vokser videre. Nå ser treet vann, og havhorisonten. Det vugger.

Comentarios


bottom of page