top of page
  • Anonym

Forskjellige følelser, på samme plass

Stedet mitt er på stedet mitt i ett lokale fult med høy lyd. Stedet mitt blir stille og fredfullt når jeg tar inn ørepluggene mine, Stedet mitt er fult med folk, alle har ulike grunner for å være der, Noen er sinte, andre er glade, noen er ensom, andre vil forandre, Stedet mitt på stedet mitt er på treningssenteret, Idet jeg løfter vektene, løper eller tøyer, Blir alt stille og fredfullt, Stedet mitt er ett sted hvor jeg kan få ut tankene, Musklene strammes, tankene blir skyvet ut, Stedet mitt på stedet mitt er på treningssenteret.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Комментарии


bottom of page