top of page
  • Levi Solbakken

Grupperommet (Ett renseri for sjelen)

Grupperommet på Stokmarknes ungdomsskole er ett mangfoldig og folkelig romm hvor man alltid kan ha det flott. På grupperommet er vi alltid en hel gjeng, der vi kan være oss selv. Vi kan ha det rolig, bråkete eller helt nøytralt. Når man kommer inn på grupperommet kjenner man en rik duft av parfyme. Man kan også høre en vakker melodi som ekkoer i skallen, den kommer fra all allsangen som foregår her. Jeg føler meg hjemme når jeg valser inn på grupperommet, det kjennes ut som jeg tar en varm dusj som skyller vekk alt av problemer og bekymringer. Jeg savner grupperommet hver gang jeg stikker stortåen utfor døren. Hver gang skoleklokka ringer og vi skal hjem hører jeg en stemme som visker sensuelt i øret mitt og forteller meg att jeg bør lenke meg fast til grupperommet å bli der for alltid.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comentarios


bottom of page