top of page
  • Amanda Løvdal Djønne

HÆR PÅ ØYA MI

Dær eg like meg bæste e ute i naturen, fordi dæ e så fint hær på Onøy\Lurøy. Så eg bruk å gå tur næsten vær dag, og dæ e så fint og koselig å se over øya vår. Eg føla meg så fri da eg går ute både aleina og mæ venna eller mæ et dyr, fordi da slæpp man masse fra forelderan senna, og får snakka om alt man vil og gjær alt man vil. Når eg e ute så e dæ så stille at man bare hør bilan og dyran som laga lyd. Og om kveldan e dæ så mørt at man ser nordlyset og stjernan på himmeln, og dæ e så fint å se på. Dæ e så mange plassa man kan gå tel, og alle e fin.

22 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Treet som aldri sluttet å vokse

Treet vokser opp midt i veien framfor solheimgård. Treet ser biler som kjører over seg, men uten å treffe treet siden treet var så lite. Det vokser større. Treet ser at bilene mår kjøre nesten ut i gr

Comments


bottom of page