top of page
  • Engla Olufsen

Jævla Kjerkhol

Så nu den dag i dag så kan det hend at sykehuset på Gravdal blir lagt ned. Dæ høres jo veldig dumt ut, og dæ er like dumt å teit som dæ høres ut. Eg skjønna ikke koffer sykehuset skal bli lagt ned, dæ e jo kjempe idiotisk. Då blir ikke lofoten et trygt sted lengre, og vi e en av de plassan som får mest turista hit. Og vi e mange innbyggera, og dæ e mange her som jobba på sykehuset å som nu vil sett arbeidslaus. Dæ e mange som kanskje på fløtt sia nu blir ikke detta en trygg plass å bo på. Og vis du skal på et sykehus så e dæ nermaste sykehuset 3-4 tima unna. På den tida så e dæ mange liv som har gått tapt. Her i Lofoten e dæ masse variert ver og ves dæ e dårlig ver, så kommer vi ikke oss til Svolvær en gong. Sia då e mest sannsynelig brua stengt, og ingen fly går. Ka skal vi gjør då? Alle treng et sykehus! "vi blør ikke saktar i Lofoten" Jævla Kjerkhol!!!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Onsdag kveld

Onsdags kveld. favoritt dagen min i uka. når vi går inn i kjerka. pakka opp trombona og notestativ på fjerde benkerad, ser de andre pakka opp sine instrumenta. og når vi begynn og spæll. lyden, klange

Stille og alene

Stille og alene, men ikke ensomt. Det er helt mørkt. Kun månen lys opp landskapet. Musikken hold meg tel selskap. Musikken som kun eg hør. Ikkje bare fordi eg bruka hodetelefona, men sia dæ ikkje e ei

Ute på morran om vintern

Mitt sted er ikke et fysisk sted. Det e en teng, nokka eg kan gjør å kjenn på. Ute på morran om vintern, kjenn på den kalde freske lufta. Meg aleina med gatelysan og musikken min. Tanken på at eg e al

Comments


bottom of page