top of page
  • Anonym

Jeg føler meg fri

Æ føler meg fri når æ e i stallen og vet at æ skal ut og ri. Når æ kommer meg opp på heste ryggen så drar alle problemene mine vekk, da tenker jeg ikke på innleveringer, skole, vennedrama og såner ting. Jeg bare er glad for hestene er som noen bestevenner. Om jeg ikke rir og bare er i stallen eller med en hest er jeg bare så glad, hvis jeg er litt trist går jeg bare til hestene vi har hjemme og snakker med de eller bare koser. Det er som om at de lytter på va jeg sier og støtter meg, de tar vekk det vone jeg tenker på.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å kjør tur

Å kjør tur e nåkka av det bæste æ veit. Æ føla mæ så fri når æ sett i biln å bære ser ut av vindue. Det e koselig å kjør tur. Å kjør tur i Kjøpsvik. Å kjør tur her på min heimplass, og se de samme hus

Angelica og Erica

Æ føla mæ fri når æ å Angelica kjør tur om kveldan, når vi hør på musikk å søng. Vi kosa oss og har det allti arti sammen. Det går ikkje en dag dær vi ikkje e ilag. Æ kan vær mæ sjøl me Angelica, æ tr

Russvika

Russvika er et magisk sted på mange måter du kan fiske så mye du klarer og høre elvene suse. Det er en befriene følese og få fisk (spesielt stor fisk). Men også på jakt. På jakt er det helst fantastis

Comments


bottom of page