top of page
  • William JR Haugen

Jeg stoler på deg stol

Stedet mitt er hjemme, inne på rommet, på stolen vedsiden av pc-en. Den stolen har gått igjennom masse rart og gode tidspunkter. Helt fra å gjøre lekser til og synge karaoke med venner, og spille med dem. Det er kanskje en ting som har ganske mange gode minner i seg.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page