top of page
  • Anonym

Kisten i mørket

Stedet mitt er der kisten er, kisten med minner, kisten med personlighet, kisten med ting du bare kjøper på butikken, men det betyr så mye mer. Den sto en gang utenfor rommet mitt, men nå i et nytt hus, i en ny plass. Nå oppe i gangen ved ytterdøren, nedenfor et speil og framfor en kommode. Da jeg er i samme rom føler jeg på alle følelser som jeg har følt på siden jeg var en liten jente. Samme tanke, sangen jeg hører i hodet, minnet om da jeg teipet godteri på brystet hannes, mens han lå på dødssengen. Godteriet han skulle spise i himmelen, og kose seg med. Alt fra en tannbørste, barberhøvvel til en bryllupsbok og telefon. Alt han en gang brukte daglig ligger nå i denne kisten lukket i mørket.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

ความคิดเห็น


bottom of page