top of page
  • Marius Haugen

Kjøkken bordet mett

Kjøkken borde. Eg sett å et mytje god mat. Mat e ein av de bæste tengan så finnjs. Eg har mytje gode minnja. Dæ e før dæ mest ho mamma så laga mat, men hanj pappa laga og mytje god mat. Eg får mytje forskjellig tel meddag.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page