top of page
  • Anonym

Likevel stoppa æ ikkje å voks

Æ står utafor skola. Æ ser rett inn på lærerværelse. Æ voks på skrå og vil snart være en del av skola. Æ står i midten av en skulptur. Skulpturen er på vei til å knus. Det står unga rundt mæ. Æ voks i midten av skolegården. Æ ser havet. Æ ser brua over til børøya. Æ ser børøya. Æ ser toppen av hotellet og hurtigrutemuseet, Æ tenk at livet til de små ungan på skola snart blir bedre. Æ skal ødeleg skola. Ungan kan sei hei tel en evig lang ferie. Æ tenk å voks mæ høg, å skal bli høgare enn skola. Æ føla at livet smila! Æ trur noen kommer tel å sag mæ ned. Æ vil stopp å voks sånn at æ kan sjå ka som skjer på bakken. Så hør æ motorsaga. Nu va æ veldig kort. Likevel stoppa æ ikkje å voks.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page