top of page
  • Emma Reinholdtsen

Litt og litt

D e et merkelig tre som har vokst raskt rett utfør huset til naboen min. Treet er rett ved bussplassen med huset til naboen min, det er unger som går dær kvær dag fram og tilbake fra bussn, når di skal på skolen og fra skolen. Treet står rett atme et annet tre, og det ser utover motorveien som går fra strekka. Treet våkser og våkser kvær dag. D strekker seg utover landet og mot veien. En dag ble det så stort, så stort man kunne se det helt fra toppen av fjellet. Naboen min synets det var plagsomt og slitsomt at det var så stort og tok så mye plass. Ho fikk tatt ned nån grener og fikk folk med sæ til og kutte litt og litt av treet. Æ syntes det var et fint tre, et tre som hadde så liten betydning for andre, men også så stort og så fint. D hadde gådd nån daga og æ gikk av bussn som æ tok fra skola. Når æ kom av bussn så æ mot treet. Treet var borte, di hadde klart d. di reiv det ned så det aldri kunne våkse igjen.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page