top of page
  • Tuva Helene Strifeldt

Medt Mellom Fjellan

Plassn min e i mella to fjell som man kjæm tell før man går ne i et skar. Ein slags litn topp som heita Heie, på øya mi. Om sommern går eg nån gång aleina opp dit førr å sett der og sjå når sola går ne mellom fjellan seint på kveldn mæ have og anner øye i bakgrunn, og kjenn den varme sommervindn. Der e ei lita bok som man skriv navne sitt i når man har gått ditet, og måle mitt har nån gång vørre å få ei heil sia mæ navne mitt utn at dæ har stått nån anner der.

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page