top of page
  • Vilde Myhra

Minna på veggen

På hytta, hos bestemor og bestefar. Der fulgan kvitra og vinden ula. Der føl æ mæ heime. Plassen kor stillheta inntar hovedrollen og pulsen er rolig. Ute i naturen, kor vi ikkje ser anna enn vårt eget land. Det er det hjertet mitt ser at det endelig e på rett plass. På hytta, kor æ kan føl litt ekstra på den friheita, det er der æ lika mæ best. Den røde hytta, og fjorden der han bestefar vokste opp, det er der hjertet mitt hør til. Veggan med minna som ikkje kan forklares, men som likevel e til stede. Hytta, der kor familien e samla, det er der æ føl mæ heime. Heime.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Komentarze


bottom of page