top of page
  • Anonym

Når alt fall på plass

Når æ kjeda mæ, når æ ikke har noe å gjør, så finnes det en plass som aldri blir feil. Uansett når så føles det alltid rett å dra dit, når æ e lei av føreldran mine, eller søskenan mine. Selvom det ikke e så langt, så e det heilt perfekt. Ett sted der æ alltid kan føl mæ velkommen, ett sted dær æ alltid vil se på som mitt andre hjem. Ett sted der man kan bare vær sæ sjøl, å ikke bry sæ om ka andre tenk.Hos mine besteføreldra e æ alltid velkommen. Det e ikke bare hos besteføreldran mine, men hele stedet dær de bor. De fine fjellan rundt, den fine nature og de fine husan. Når æ e hos mine besteføreldra føl æ glede, æ føl at man e fri, æ føla at det e hær e hør til.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Honning fra ei blank skjei

Æ ser opp i taket, og føla kun en ting. Æ føla at livet ikke gir mening her æ sett. «det e sunt å kjed sæ» hør æ ofte, men førr en person som har behov førr å gjør nåkka e det like usunt som å spis ho

Egen art

Treet ser treverk, planker laget av en samme art som seg selv. Treet føler på en skuffelse. Hvordan våger noen å utrydde dens art. Treet vokser videre. Nå ser treet vann, og havhorisonten. Det vugger.

Fra start, til slutt

Jeg har ett sted. Ett sted der alt annet forsvinner. Tankene mine svirrer, og drømmene lages. Senga er mitt sted. I senga startet livet mitt, og jeg håper det ender der og. I senga kan jeg være alene,

Comentários


bottom of page