top of page
  • Anonym

Når vi sett på brygga, slepp vi alle tanka laus.

Nede ved havet, ligger ei lita brygge. Min og Alva sin brygge. Brygga ligg atme et lite rødt skur. Nedfor fotballbanen ved Sandnes skolen. Brygga ser litt slitt ut. Etter tøft vær og lite kjærligheit, har plankan tel brygga lite farge. Vi sett oss på kanten av brygga. Kald luft og mjuke bølger møt oss dær. Brygga minn oss om sene sommerkvelda. Vi brukte å sett her kvær dag i sommerferien og snakk om alt. Når vi sett på brygga, slepp vi alle tanka laus. Tanka om alt. Tanka om oss, gutta, foreldra, søsken, besteforeldra, skole, kroppspress og savn. På en av plankan på brygga har vi skrevet inn forbokstavan i navnet vårres med et skarpt skjell som vi fant i fjæra ved sia av brygga. Så kvær gang vi kommer telbake tel brygga, e bokstavan fortsatt der. Når æ å Alva e ilag, spesielt på brygga, e det som at heile verden blir stille og det bare e oss å tankan vårres som betyr nåkka. Det er ofte kaldt å sett nede på brygga, den kalde lufta ved havet gjer oss kyld i kroppen, men når vi sett der å dela tanka varmes kroppen opp.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page