top of page
  • Anonym

Nykvågen e stede mitt

Æ ælska å vær ute i Nykvågen. Hvertfall på sommarn. Då e d så fint å hør på d fine have som når kystn, måsan som hyl. Vær på besøk hos kjærestn, og vænna som bor der. Vær ute t langt på natt når d e varmt ute. Vær ute på vintern å finn på masse. Den deilie følelsn av d varme vere, å den kalde nordavind. Den plassn som e skjult fra alt å alle. Nykvågen e verkeli min plass. Den følelsn æ får av å vær dær. Glømm alt som skjer uttaførr.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

benken

Det er en benk i parken. Den er fin, og god å sitte på. Den har et tak sånn at man ikke blir våt, den har en ball binge vedsiden av benken

Veien til Proff spiller

Stedet mitt er en fotball bane. Jeg liker å trene med folk eller trene alene for å bedre meg selv. Vis jeg vil bli den første proff spilleren i familien må jeg ta fotball helt seriøst. Jeg er på banen

Deln av dæ som mangle

Volleyball ban. Der æ hør heime, der alt blir stille å værden stoppa. Dær æ kan vær mæsjøl, d ekke bare et lag man spælla mot. Man spælla mot en familie, folk som har ryggen tel kværandre. De stola på

Comments


bottom of page