top of page
  • Pia Nergård

Om treet hadde hatt øya

Treet væks opp frå Lovundfjellet. Dæ første treet ser e utover heile Lovund. Då ser den alle hus, bygninge, natur og dyr. Længer bort ser den havet, himmeln, andre øye og fjell. Dæ e som å sjå på et kart typ eller et bilde av heile Lovund, førdi treet ser alt som e rundt.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page