top of page
  • Odin

Oppe i høyden

Oppe i høyden. E e ikke der ofte, men e e veldig gla i å vær der. Turen opp dit e lang og noen ganga tung. Når e går opp dit bruka e å høre på musikk og alt rundt me e kvitt og dekka av snø. E går med snowboardet på ryggen. Når e e der oppe føla e me aleina og fri da e godt førdi lufta e lettere og du e heilt aleina. E kan se ned på heile Glomfjord når e e der oppe. E lika også å gå opp dit når da e mørkt sia da kan e stå der opp og se ned på Glomfjord som lys opp og ingen veit at e ser ned på dem. Og e gleda me til nedturen kor e bare kan gli ned på snøen og den friske lufta blås i fjeset på me.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mit

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme

コメント


bottom of page