top of page
  • Tuva Helene Strifeldt

På Bunnen av Havet

Treet vokser opp på bunnen av havet. Det første treet ser er alle fiskene og krabbene rundt det. Når det blir enda litt større, begynner det å se skyggen fra båter på havet. Etter en liten stund ser det fjellene og landskapet over havet. Det vokser seg så stort at det til slutt stikker opp av vannoverflaten, og kan se alle båtene og menneskene i dem.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page