top of page
  • Anonym

På fjellet

En solrik morgen våknet jeg tidlig, klar for en spennende jakttur i fjellet. Med riflen på skulderen og jaktradioen i lommen, begynte jeg å vandre oppover de bratte stiene. Lufta var frisk og klar, og fjellene omkring meg var majestetiske. Etter en stund kom jeg til et åpent område med vidstrakt utsikt. Solen skinte varmt på meg, og det var helt stille. Jeg fant en god plass å slå meg ned og vente på byttet mitt. Mens jeg satt der, kunne jeg ikke unngå å legge merke til den vakre naturen rundt meg. Fjellene strakte seg mot himmelen, og trærne danset i vinden. Det var virkelig et syn å se. Plutselig hørte jeg en svak lyd i det fjerne. Jeg rettet oppmerksomheten min og så en stolt hjort som kom løpende mot meg. Jeg var raskt på plass og sikret meg det perfekte skuddet. Det var en øyeblikkelig følelse av spenning og tilfredshet. Etter å ha sikret byttet mitt, begynte jeg å gå tilbake til leiren. På veien nedover fjellet kunne jeg ikke unngå å smile bredt. Det hadde vært en fantastisk jaktur i det nydelige været på fjellet.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Å kjør tur

Å kjør tur e nåkka av det bæste æ veit. Æ føla mæ så fri når æ sett i biln å bære ser ut av vindue. Det e koselig å kjør tur. Å kjør tur i Kjøpsvik. Å kjør tur her på min heimplass, og se de samme hus

Angelica og Erica

Æ føla mæ fri når æ å Angelica kjør tur om kveldan, når vi hør på musikk å søng. Vi kosa oss og har det allti arti sammen. Det går ikkje en dag dær vi ikkje e ilag. Æ kan vær mæ sjøl me Angelica, æ tr

Russvika

Russvika er et magisk sted på mange måter du kan fiske så mye du klarer og høre elvene suse. Det er en befriene følese og få fisk (spesielt stor fisk). Men også på jakt. På jakt er det helst fantastis

Comments


bottom of page