top of page
  • Anonym

Plassn min på plassn min

Plassn min på plassn min, e der menneskan eg e gla i e. Så lenge eg har de rundt meg, e eg på rætt plass, min plass. Eg e gla i å gå tur, men det bi ikke det samme uten for eksempel ho mamma og hundan mine. Eg går aldri tur aleina, eg tar jo me meg ho tia som eg e så gla i.

Eg e gla i å va inne på romme mitt. Der har eg ei stor seng, en passeli tv, en skrivepult med fin pynt, kommodn min e åg full av pynt som eg bruk å kall før rot. Å ikkje minst så har eg den store høgtalern min som eg har en mikrofon tell. Men utfør døra, har eg folk eg e gla i.

På ettermiddagan på tirsdaga åg onsdaga har eg handballtræning. Der har vi et godt miljø og forhold tell kvaranner, så der går det igjen at min plass e der folkan eg trives rundt og e gla i e.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Commentaires


bottom of page