top of page
  • Daniel Nordseth Aasvik

Plassn min på plassn min


Plassn min e på hytta. Der eg ælsk å va. Det eg ælsk mæst av alt e å va ute seint på kveldan. Då bruk vi å ta på oss skian å gå oppå ei myr 200-300 meter unna. Vi bruk næsn alti å ha med oss kvikklunsj. Når vi kjæm fram så bruk vi å lag bål å steik ostesmørbrø. Bære før å ha nåkkæ å gjær fram t kveldn så bruk eg å lag ski hopp. Å bære fær å og rundt på tur. Å eg ælsk å sjå på stjærne himmeln. Eg bruk avåtæl å lægg meg på ryggen å lag snyængel å sjå på nordlys vess det e det å på stjærnehimmeln. På den myra har eg bestandi likt sian eg fækk ski. Og det e bære nåkkæ med den stæmningæ med vintern. Når vi kjæm heim så e det så sykt godt å kom heim t varmt å godt hus å kos oss. Næste morræ så bruk eg å start skutern min å fær opp på samme myr å sjå på den rosa himmeln førdi det e vældi god utsekt der så kjør eg ned tæl hyttæ mi så bruk hanj pappa å følg meg med sin egen skuter så kjør vi illag åver t kompisn min så kjør vi skuter der.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page