top of page
  • Linea Majt Rasmussen

Plassn min på plassn min.

Plassn min e på Nygårn hytta mi sia det e allti så roli dær å på den plassn vi har vårres hytta va det ein går fær «nygården» der vokste bestefaren min opp og vi har enda det huset men no e det bare ei hytta ho besta og tante og onkeln min har, men litt lenger opp har pappa og ein anna onkel bygd seg ei hytta kvar så om vi vil ned tel de anner spreng vi bare et par hundre meter.

Ikkje langt unna e havet vi har ein bade plass dær som vi kall osvågen og når vi vil tar vi bare båten dærrifra og tel hemnes på 5 min ish. Vi har også bare skog og fjell runt oss på hytta og det e mye dyreliv dær som ælg, Rådyr, masse forskjellige fugla og masse hare spesiellt harunga og en sjelden gang gaupa.

Sia det e ein gammal går e det en del åker runt og vi har tatt med oss hestan og hønen de trives åsså vældi mykkje dær med hæstan kan vi galopper på åkeran og med hundan kan vi gå lange skogstura eller fjelltura.

Vi bruk å fyr bål med heile familien som bi 4 familia når alle e der og det e vældi koselig, Vi plukk bær og sopp bad og går på tur og bare kos oss veldi mykkje.

På vintern e d åsså mykje å gjær som å kjør scooter snørekjør med reinen vårres nils rudolf hundan eller bare scootern fyr bål ak eller gå på ski.0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page