top of page
  • Nicklas Madsen

råning med dine beste

stedet mitt æ har ikje nåkka fast sted men jeg elsker å kjøre runt med guttan å råne. mange sei at råning e båre å fær rundt å kjør før fort, plukk upp jente, kjør fra politi, å lek sæ med bilan. Men d e d på ingen måte råning e så masse meir å så masse bedre en d. råning har masse vennskap å følesa oppi sæ. Du kan fær å kjør med den du elska, bæstevenn din, generelt folk due gla i. å du kan råne utn å drekk alkohol å bryt lova å regla, råning e nåkka æ e masse med på. Råning e stedet mitt selom d ikkje e et spesifikt sted, d hjælpa mæ å få ro i skjela, å få tankan på plass når de e på sitt verste. Råning med de som betyr alt før mæ e d bæste æ kan tenk mæ.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Min andre halvdel

Jeg vil si at stedet mitt vil være med venninnen min. det handler ikke så mye om hvor vi er men hvor hun kommer til å være. Når jeg er med henne føler jeg meg hjemme, og helt siden jeg har møtt henne

Liten plass med et stort hjerte

Mine tyngste daga går tel have, der det e stille å rolig. Æ går langs veien førbi lerøy, med en vænn eller vænnegruppa. Man kjenn at dær e litt kald vind, men du hør ikje anna en ro i sjæla. Det e fin

Tida flyg

Når æ e på stedet mitt føla æ mæ fri, og alle probleman bære førrsvinn. Fotballbanen, Havfisk Stadion. På sommern, sola skinn, himmeln e blå, og kunstgresse e glisanes grønt. Æ og vænnan mine kosa oss

Comments


bottom of page