top of page
  • Odin

RØDT VANN

Første mann til tre meteren ropte alle. Vi sprang opp som om da va VM i sprinting.

Vi alle kunne høre badevakta rope på oss, men ingen brydd se. Vi løp opp trappa til tre meteren, da bråkte som om tre flodhesta sprang opp trappa, og no så vi bak oss at badevakta satte fart vi alle visste at her va det bærre å komme sæ uti og hopp. E ligg på tredjeplass han første hoppa rett uti uten å se om det e nån der. Han ander også. No no e da min tur snart. E kommer opp av trappa og den lille biten fram til kanten blei til ei utskytningsrampe og e har aldri sprunget så fort før e sprang så e brøyt lydmuren, men rett før e hoppa så hørte e et skrik som kom over kanten på stupebrettet. E stoppa. E såg ned i det blåe vannet med alle folkan i, men det e en flekk som e mørk. Men den beveg se, ka e da der, da e nokka kjempstort, det går rett mot nån, og det e en hai, en svær hvithai da spis nån, og vannet bli røar og røar og plutselig e heile bassenget og det e enda en hai nedi der.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Rommet mitt

Jeg liker mest å være på rommet mitt fordi der kan jeg gjøre alt jeg vil. Det er der jeg er mesteparten av tiden. Jeg gjør lekser, maler og chiller der. Det kan av og til være rotete, men da rydder je

Snowboard i slalombakken

E pakka mat i sekken, tar på me skoan, uteklean å traska borotver veien tell e endelig kommer til slalombakken. Slalombakken e mitt område, område mitt e der e føl me bra på en dårlig dag. Området mit

Mo i Rana

Når e sett i bilen på vei fra her, på vei fra tankan, på vei alt stresset. På vei fra alt. E føla me avslappa, føla me fri. Går ut av bilen og inn i huset. Lukta av hjemmet mitt. Der e vil vær. Hjemme

コメント


bottom of page