top of page
  • Aurora Mathilde Teigen

Romme mitt <3

Min plass e på romme mett, der eg tellbreng mæstpartn av tia mi, dæ e der eg jær allt, både kunst prosjækt, åg å reng mæ vænna. Eg har både goe åg dårlie minna der ifrå, men førrdæom e dæ nokk min favoritt plass å va. Dæ e også den plassn eg føl meg mæst trygg, fyllt mæ dekorasjona eg har laga sjøl over heile væggen, på næstn alle væggan, på skape mett, sammen mæ to pride flagg. Dæ e virkeli ein plass der eg kan bærre va meg, åg ittje bry meg om dæ anner mein eller tænk.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page