top of page
  • Gustaf Sande Söderkvist

Satans høl

Oppdatert: 7. aug. 2023

Ein dag va eg ute me ein kompis av meg som heita Marius, å bada på ein plass som heita oldervika. Vi vart tørst så vi sykla tæl best og kjøpt oss slush. På vei telbake tæl oldervika sykla eg med ei hand førde eg holdt ein slush så eg følt ikkje me på veien. De sku eg ha gjort sian eg glømt bort at de va nån satans høl i veien så når eg sykla over dæm så tryna eg nåkka så besætt. Eg skrapa opp heili jævla høyere fotn min og eg mått ræns såret 5 gång daglig, eg klart ikkje og gå eller sykkel så eg mått gå me krykke i ei lita veka tel foten va bra. Så sendt eg inn klage tæl kommunen og sa at dæm sku fiks det førde det va fale.

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page