top of page
  • Stine Røtnes

Skogen og Han

Stedet mitt kan være hva slags sted, en skog, ett rom, ei slette. Stedet mitt er ganske vanskelig og presisere hvor, men ikke hvem. Det er han. Han er mitt sted, han er stedet hvor jeg føler meg trygg når jeg er redd, han er det stedet hvor jeg kan si hva som helst. Han er den jeg stoler på mest. Om vi er venner, kjærester eller fremmede, så er han mitt sted, og vil for alltid være det.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page