top of page
  • Gabriel Elias Rønning

Skogsøya

Æ veit egentli ikkje heilt om æ har funne min plass ennu, men vess dær e en plass, trur æ de må vær på skogsøya. Hytta mi e dær, og de va dær vi va på leirskole i sjuende klasse, og de e bære generelt koseli dær. Æ ælske å fær på jakt dær, kjenn sommarvindn gjønnom håret. Og å bade i vannan dær. De e på hytta æ verkeli kan slapp av, og de e dær æ kan feske i ro og stillheit. Skogsøya førr mæ e et paradis på jord. Skogsøya førr mæ en frigjørelse fra stress og slit. Skogsøya e friheit.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page