top of page
  • Anonym

Spille kroken min

Stedet mitt e spille kroken min det er der jeg bruker meste parten av tiden min

Det er veldig behagelig å sett der fordi e har en sakkosekk der som er veldig god å sett i jeg har et lite bor og en sofa i til felle e får besøk

I spille kroken har e brettspill en ps4 en ps3 og en Wii

Under trappa har jeg harry potter boden den er full av godteri og andre god saker som man kan ta om man vill

Dette er plassen min


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før

Comments


bottom of page