top of page
  • Marius Kvitnes

Stede mett på stede mett

Stede mett e på fotball ban på juvika dær eg bor. Eg bruk å va dær me nån vænna og lille brorn min, han e 10 år og ganske irriterandes. Vi bruk å spæll nåkka som heita «Juvik mot larsen» d heita d ferdi at, eg og lillebroren min e på lag mot han Viktor og lillebroren hannes, vi e på ganske lik alder alle sammen. Eg og kompisen min ha vøre vænna heile live og vi ha leka ilag sian vi ma nån månda gammel,. Eg bor kanskje 70-90 meter unna fotball banen, banen e ikkje så frøktele stor men den e grei vess du ikkje gidd å sykkel eller gå tell den store banen som e på myra. Vi bruk å vara på banen så lange vi gidd men vess d e sny så ak vi.


D andre stede mett e i hemavan i sverge, eg og han Viktor e dær kvar hælg om vinteren når d e vinter. Vi stå ofte på slalom, når vi står så drekk vi altid kakao etterpå. Vi har ei hytta som vi ei dær men vi del på den mellom 3 familier. Hytta e ikkje så stor men vi e ikkje inne når d e fint ver. Bakkan i sverge e drit bra med tore hopp og lange løype. Vi ha vønne 3 pokala i en cup som handler om å komme først ned den bratteste løypa i hemavan. Vi i familien liker å være ute i naturen.


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Commentaires


bottom of page