top of page
  • Anonym

Stede mett på stede mett

Stede mett, stede met e lit over alt. Æ har det fint over alt. På romme mett, på skolen, på rema og ute også nesten korsomhelst med vænnan mine. Stede met e øksnes. I øksnes har æ det bra. Har æ det bra andre stede. Ja sekkert trur ikke at æ har det dårlig nåka sted, men andre steda e ikke øksnes.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Volleyball banen

Når jeg er på volleyball banen har jeg kneetights og treningsskjorte på meg. I det vi skal starte treningen føler jeg meg helt fri, jeg fokuserer bare på det som skjer der, og alt annet som skjer er u

Plassen min er i armene hannes

Plassen min er i armene hannes Stedet mitt der jeg kan ligg og bare ikke tenke på noe, og bare slappe helt av er i armene til kjæresten min. Han er den eneste person som jeg kan slappe helt av med for

Fart

Fart Fart, jeg ser planter og gress som fyker fort forbi når jeg kjører. Jeg sloss om plasser med andre biler, vi kjøre fort og svinger fort. Jeg kjenner ikke på noe redsel eller stress, jeg føler meg

Comments


bottom of page