top of page
  • Anonym

Stedet mett der eg kunnje va meg sjøl

Oppdatert: 7. aug. 2023

Når eg va lita brukte eg å va på ein bestæmt plass utfør menna besteforeldras hus. Der va dæ et stort eiketre, manj kunne klatter i. I dæ treet brukte eg å va masse. Nån gong måtte eg gå ein omtur før å kom meg ditet førdi dæ va ækstremt masse brennvæsle der. Dæ va ei litæ hytta som va laga av tre-palla. Der va eg masse og leka, hadde tell og mæ teselskap mæ dokken menna eg hadde der, og de tusenvis av bamsan. Dæ e ei myr, 10 meter unnja der eg hadde stedet mett, så eg plei å plokk masse målte og blåbær der. Dæ e ikkje så stor ei myr, men nok stor at eg kan få to store hender, full av målte. Og hendern og munnen full av blåbær farge. Denj hytta e der ennjo ikkje i dag, den røtna så vi måtte riv denj. Denj vart alt før farlig å va i vess denj va røtten, mæn dæ setore eiketreet e dær ennjo.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Akkurat her, akkurat no

Å bærre sett ute på sommerkveldn. Kjenn den lætte, varme vindn mot meg, mænseg hør på musikken min. Have og fjellan, lyst opp av sola ifrå mårra tell kveld. På øya mi, der kor eg kan føl meg fri og ko

Treet som aldri sluttet å vokse

Treet vokser opp midt i veien framfor solheimgård. Treet ser biler som kjører over seg, men uten å treffe treet siden treet var så lite. Det vokser større. Treet ser at bilene mår kjøre nesten ut i gr

Yorumlar


bottom of page