top of page
  • Mattis Fagereng Kristoffersen

Stedet mett på stede mett

Rommet mitt er rommet mitt.. På rommet mitt har jeg ei seng en stol et par hyller et bord en tv og to konsoller et nattbord en radio ei vifte.

Hver dag sitter jeg timesvis framfor tven min og spiler mange forskjellige spill. Når jeg spiller et spil kan jeg bli avslappet eller veldig sint eller veldig stresset eller en blanding av alle tre oftest blir jeg avslappet så jeg liker å spille.
1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page