top of page
  • Selma Yibrah Nilsen

Stedet mett på stedet mett

Oppdatert: 7. aug. 2023

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elgan (som egentlig ikke va der) og snakka om alt og ingenteng. En dag når vi va der sku vi sjå rundt i skogen og der fant vi en stor stein. Steinen va opp en slags haug, så man mått opp en lang bakke førr å kom seg dit. Etter det begynt vi å fær tel steinen når vi gikk tur. Vi rulla og dytta kvarander ned de bratte bakkan og oppført oss som om det va liv og død å kom seg opp igjen. Vi hylt av skrekk og drog oss opp med alt vi hadd. Det va nok nån av de beste dagan eg har hatt. Vi vist aldri plassen vårres tel nån. Det va vårres stein og ingen, absolutt ingen sku få veta om den. Det va stedet vårres.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Stedet mett på stede mett

Rommet mitt er rommet mitt.. På rommet mitt har jeg ei seng en stol et par hyller et bord en tv og to konsoller et nattbord en radio ei vifte. Hver dag sitter jeg timesvis framfor tven min og spiler m

Comments


bottom of page