top of page
  • Frida Marie Lauvbakk

Stedet mitt på stedet mitt

Eg bor på Hemnesberget. Eg spæll handball i hallen kvar tirsdag og onsdag. Handball e plassen min. Eg har spælla handball sian eg va 10 år. Da spælt eg på et lag som heit piker10. Eg fløtta te Hemnesberget i 2021, da bynt eg på håndball her. No spæll eg på jente14. Eg føl meg fri, eg kan vær meg sjøl på håndballbana. Eg har slete en del med skada den siste tida, knekt nån tenner, og ødelagt ett kne. Men eg e fresk no, å klar å spæll igjen. Eg e håndballdommer åg, det e sykt spennanes. De va veldi skummelt i starten, men etterkvart fant eg ut at eg lik håndball meir å meir. Det e nåkka med det, eg føl meg så bra når eg kler på meg knebeskytteran og de rosa håndballskoen mine. Eg har alltid hatt en rosa detalj på skoen mine, helt sian eg fant ut at eg villa bi håndballspeller. når eg kommer inn i hallen ser eg den grønne banen, som lys opp av de sterke lysan. Målan e kvit med røde kanter. Håndball e mitt sted, stedet eg føl meg trygg.1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Comments


bottom of page