top of page
  • Linas Emilian Skarsbø

Stedet mitt på stedet mitt

Jeg gikk på fotball på Finneidfjord og jeg husker ganske godt at jeg, Tim og Edvard måtte spille på et lag med mange spillere som var eldre enn oss. Det var for de de var for litte på Finneidfjord sitt store lag og da måtte de 3 beste på Finneidfjord sitt lille lag spille på stor laget. Jeg, Tim og Edvard spilte kamper på stor laget og lille laget og vi var ganske gode, men så ble det for litte spillere så finni il ble lagt opp.

Jeg syns det var trist for da måtte jeg begynne på Hemnes sitt fotball lag og det gjorde jeg, jeg og Edvard begynte for de vi ville spille fotball tim hadde allerede begynt han hadde gått på fotball i et år får vi begynte, men jeg var den siste som sluttet vi sluttet for de det ble for mye trening vi hadde ikke tid for vi måtte kjøre 3 gang i uken til Hemnes og det blir litt tungt til slutt. Jeg og tim begynte på ping pong og spilte det to ganger i uken på mo, men jeg sluttet etter 3 4 måner, men han spiller fortsatt pingpong.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Stedet mitt på stedet mitt

Eg heit Tim og eg bor på finneidfjord og mitt sted e i kongsdal det er rett nedanfor røssvatne, der har eg en hytta. Vi har kjøpt den hytta nylig, vi har hatt den i 1 år. Når jeg er der så liker jeg å

Stedet mett på stedet mett

En vinter begynt eg og venninna mi å gå tur tel ei strand på Dalan. Vi pakka med oss brødskiv og kakao, kjeks og sjokolade og gomla i oss mat kvar gang. Vi tok bilda, kasta snøball, gjømt oss førr elg

Jeg har plantet et tre

Jeg har plantet et tre øverst på det treet jeg allerede har i hagen min treet ser Skolen tannlegen frisøren og mange andre trær. Treet mitt et stort og flott så fint og stor og grått.

Σχόλια


bottom of page